ABOUT ME

The Cozy Cocoon

Ik ben Sonja van de Ven (43), woon samen met Jasper (45) en onze 2 lieverds Bibi (12) en Olivier (11) in Vught. Ik ben dol op nieuwe dingen ontdekken en beleven, nieuwe mensen ontmoeten, lifestyle, design en alles wat met interieur te maken heeft. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met een vriendin de stad in te gaan, te woonwinkelen, gezellig een hapje te eten en/of te borrelen met vrienden en verder gewoon te genieten!

Ook vind ik het heerlijk om ’s-avonds of in het weekend in m’n joggingbroek op de bank onder een dekentje te kruipen met een kop thee en lekker te “cocoonen” met m’n lief (of ook weleens heerlijk zonder lief) onder het genot van een serie op Netflix. Ultiem genieten vind ik dat!

Van kantoorbaan naar creatief droombedrijf

Ik ben altijd al gek geweest op alles wat met interieur te maken heeft. Toen ik jong was veranderde ik mijn slaapkamer wel een aantal keer per jaar, ik volg alle woonprogramma’s op de televisie, houdt de laatste trends bij, bezoek beurzen, woon lezingen bij, en lees bijna alle tijdschriften die ook maar iets met interieur te maken hebben. Volgens mij kunnen we wel spreken van een PASSIE!

Na jaren te hebben gewerkt in de bank- en verzekeringswereld werd het tijd om aan de slag te gaan met deze PASSIE! Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en ben ik sinds 2 januari 2018 officieel ondernemer geworden! Mijn eigen bedrijf “The Cozy Cocoon“ is een feit en wat ben ik elke dag toch nog blij met deze keuze!

Om me nog beter te ontwikkelen op het gebied van Interieurontwerpen en Interieurstyling heb ik de opleidingen Interieurontwerpen en Interieurstyling bij de NIA Academie succesvol afgerond. Ook heb ik een cursus Sketchup gedaan om mijn ontwerpen op professionele wijze digitaal te kunnen uitwerken en presenteren! 

 

“Sonja maakt net dat verschil wat wij niet zagen!”

– een tevreden klant –

Een veilige haven

Wat is het toch een voorrecht om mensen blij te maken met een gaaf interieur! Een plek waar ze heerlijk tot rust kunnen komen van de drukte van het dagelijks leven, een plek om samen te zijn met je partner/gezin/familie/vrienden, een plek waar je trots op kan zijn, een plek waar je je veilig en geborgen voelt, een waarvan je na een dag werken blij bent dat je er weer naartoe mag, een plek om even helemaal tot jezelf te komen, een om herinneringen te maken, een plek waar je je echt thuis voelt! Die plek die bedoel ik! Ik gun iedereen zo’n plek! Een heerlijk THUIS! Een eigen “Cozy Cocoon”. Dat is mijn missie! Daar kun je mij ’s-nachts voor wakker maken!

Ik hoop ook jou blij te mogen maken met inspiratie voor je interieur, of misschien wel met een compleet nieuw interieur? Kijk hier wat ik voor jou kan betekenen!

Sociale media

Contact

The Cozy Cocoon
Margrietlaan 27
5263 BT Vught
T: 06-19286487
E: sonja@thecozycocoon.nl

Kvk: 70491550
Btw nr: NL001775871B21
Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring

Contactformulier

12 + 6 =

Alle rechten voorbehouden 2019 © | Webdesign Studio Marte Methorst