ABOUT ME

The Cozy Cocoon

Ik ben Sonja van de Ven (39), woon samen met Jasper (40) en onze 2 lieverds Bibi (8) en Olivier (7) in Vught. Ik ben dol op nieuwe dingen ontdekken en beleven, nieuwe mensen ontmoeten, lifestyle, design en alles wat met interieur te maken heeft. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met een vriendin de stad in te gaan, te woonwinkelen, gezellig een hapje te eten en/of te borrelen met vrienden en verder gewoon te genieten!

Ook vind ik het heerlijk om ’s-avonds of in het weekend in m’n joggingbroek op de bank onder een dekentje te kruipen met een kop thee en lekker te “cocoonen” met m’n lief (of ook weleens heerlijk zonder lief) onder het genot van een serie op Netflix. Ultiem genieten vind ik dat!

Van burn-out naar droombedrijf

De afgelopen (durf het bijna niet te zeggen) 19 jaar heb ik gewerkt in de bank- en verzekeringswereld. In het begin zat ik helemaal op mijn plek alleen ik voelde de afgelopen jaren dat ik er steeds minder energie van kreeg. Ik haalde al mijn energie uit andere dingen die ik wel leuk vond, maar uiteindelijk breng je toch het grootste deel van je tijd door op je werk. In april 2017 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Na keihard aan mezelf te hebben gewerkt en hierdoor zoveel inzichten te hebben gekregen heb ik nu deze stap durven nemen en het voelt voor mij echt als een cadeautje! Ik heb besloten om alleen nog maar te gaan doen wat ik leuk vind! Mede hierdoor heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik sinds 2 januari 2018 officieel eigen ondernemer geworden!  Mijn eigen bedrijf “The Cozy Cocoon Interieurstyling“ is een feit.

“Sonja maakt net dat verschil wat wij niet zagen!”

– een tevreden klant –

Een veilige haven

Wat heb ik er zin in om mensen blij te maken met een gaaf interieur! Een plek waar ze heerlijk tot rust kunnen komen van de drukte van het dagelijks leven, een plek om samen te zijn met je partner/gezin/familie/vrienden, een plek waar je trots op kan zijn, een plek waar je je veilig en geborgen voelt, een waarvan je na een dag werken blij bent dat je er weer naartoe mag, een plek om even helemaal tot jezelf te komen, een om herinneringen te maken, een plek waar je je echt thuis voelt! Die plek die bedoel ik! Ik gun iedereen zo’n plek! Een heerlijk THUIS! Een eigen “Cozy Cocoon”. Dat is mijn missie! Daar kun je mij ’s-nachts voor wakker maken!

Ik ben altijd al gek geweest op alles wat met interieur te maken heeft. Toen ik jong was veranderde ik mijn slaapkamer wel een aantal keer per jaar, ik volg alle woonprogramma’s op de televisie, houdt de laatste trends bij, bezoek beurzen, en lees bijna alle tijdschriften die ook maar iets met interieur te maken hebben. Volgens mij kunnen we wel spreken van een PASSIE!

Eigenlijk ben ik er al heel lang mee bezig maar ben ik er nooit mee naar buiten gekomen. Maar ik voel dat het moment nu is gekomen om mijn droom na te jagen en mijn passie te volgen. Om me nog beter te ontwikkelen op het gebied van Interieurontwerpen en Interieurstyling heb ik inmiddels de opleidingen Interieurontwerpen en Interieurstyling bij de NIA Academie succesvol afgerond. Ook heb ik een cursus Sketchup gedaan om mijn ontwerpen op professionele wijze digitaal te kunnen uitwerken en presenteren! Al met al alles compleet om aan de slag te gaan!

Ik hoop ook jou blij te mogen maken met inspiratie voor je interieur, of misschien wel met een compleet nieuw interieur? Kijk hier wat ik voor jou kan betekenen!

Sociale media

Contact

The Cozy Cocoon
Margrietlaan 6
5263 BV Vught
T: 06-19286487
E: sonja@thecozycocoon.nl

Kvk: 70491550
Btw nr: NL001775871B21
Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring

Contactformulier

1 + 7 =

Alle rechten voorbehouden 2019 © | Webdesign Studio Marte Methorst