Design en sfeer komen samen

Voor een prachtige nieuwe moderne villa in Vught mocht ik een interieuradvies maken voor de inrichting en indeling van de benedenverdieping. Het huis heeft een strakke moderne uitstraling en het interieur moest hierop aansluiten maar zeker met behoud van sfeer en gezelligheid en een vleugje kleur. Ook was het de bedoeling dat er een aantal al bestaande meubels terug zouden komen in het nieuwe interier waaronder de grote hoekbank.

Eenheid en rust

Het ontwerp van het huis is heel open waardoor je van de ene ruimte bijna direct in de andere kijkt. Belangrijk was dan ook dat alle ruimtes qua sfeer goed op elkaar zouden aansluiten en het echt een eenheid zou worden. Hiervoor is goed gelet op kleur- en materiaalgebruik. Ook is rekening gehouden met de bestaande meubels en hebben we hier een plan omheen gebouwd. Het eindresultaat is echt prachtig geworden! Een heerlijke open en lichte ruimte met sfeer en gezelligheid!

Wat vindt de klant?

Sonja heeft ons geholpen bij het maken van de indeling van onze huiskamer in een nieuw te bouwen huis. Met moodboards zijn we gestart en vandaaruit verder gewerkt. De uitwerking was heel professioneel en ze kwam met veel leuke ideeen en andere invalshoeken dan die wij hadden. Veel daarvan hebben we uiteindelijk ook doorgevoerd. Hele fijne samenwerking en onderling contact!

– Bas en Nanja –