Transparantie en duurzaamheid

Voor het prachtige bedrijf HERO Benelux mocht ik een ruimte omtoveren tot vergaderruimte annex inspiratieruimte. Het betrof een leegstaande ruimte in het bestaande pand. Het doel hiervan is om het externe vergaderen te beperken en om intern een ruimte te creëren waarbij je je even waant buiten kantoor. De ruimte gaat gebruikt worden voor meetings en vergaderingen.

 Uitvoering:
De missie van HERO Benelux is het goede van de natuur binnen handbereik brengen om consumenten, jong en oud, op een gezonde manier te laten genieten.

Het bedrijf HERO staat voor transparantie en duurzaamheid. Dit alles wilde ik graag terug laten komen in mijn uiteindelijke ontwerp. Er was niet direct de behoefte aan een moodboard waardoor ik direct gestart ben met het maken van een ontwerp.

Deze heb ik volledig uitgewerkt in Sketch-Up waardoor je in 3D duidelijk kon zien waar ik naar toe wilde. Met het maken van dit ontwerp heb ik rekening gehouden met het gebruik van bestaande meubels die elders in het kantoor al aanwezig waren en een nieuwe plek mochten krijgen. Dit in het kader van duurzaamheid. Tevens heb ik veel gebruik gemaakt van hout, hand gevlochten riet, natuurlijke kleuren en prints en planten. Om de prachtige lichtinval extra te benadrukken heb ik gebruik gemaakt van lichte kleuren en witte houten jaloezieën.

Na akkoord op het ontwerp ben ik aan de slag gegaan met de projectbegeleiding en heb ik alles uit handen genomen en geregeld. En het resultaat is er een waar ik enorm trots op ben!

De voor-situatie

En de inspirerende nieuwe situatie:

Wat vindt de klant?

“Onze vergaderzaal wilde we graag omtoveren tot een inspirerende ruimte voor onze medewerkers. Onze misse: het beste van natuur moest uiteraard terugkomen in het ontwerp.

Sonja heeft dit project van begin tot eind heel professioneel aangepakt, wat haar uniek maakt is de persoonlijke aandacht en de gedrevenheid waarmee zij ons echt heeft verrast.

Zij denkt mee in onze wensen en vertaald dit samen met haar persoonlijke touch tot een mooi geheel.

Dank!”

– Jasper Aansorgh –

Na: