Interieuradvies LIV Conceptstore Rosmalen

 Voor deze toffe conceptstore is mij gevraagd een advies te geven over de inrichting en indeling van de nieuwe winkel. De conceptstore is verhuisd van Vught naar Rosmalen. Op de nieuwe locatie is het pand een stuk groter wat heel fijn is. Maar hoe kan deze dan zo optimaal mogelijk worden ingericht? En vooral in welke sfeer? Dat was voor mij wel duidelijk. Er worden veel natuurlijke handgemaakte producten verkocht uit onder andere Bali en Marokko. Ik vond het belangrijk deze producten voor zich te laten spreken en de uistraling van de winkel heel naturel te houden. 

Moodboard

Ik ben gestart met het visueel maken van mijn plannen in een moodboard. Hierin heb ik via afbeeldingen duidelijk gemaakt hoe ik het concept van de winkel voor ogen zag. Een hele pure en natuurlijke uistraling zodat de producten extra goed tot hun recht komen. Daarna heb ik een plattegrond ingetekend om zo de indeling van de winkel te bepalen. Hierbij heb ik extra gelet op een logische routing in de winkel en voldoende ruimte om te bewegen en rustig rond te kunnen kijken. 

Totaalconcept onstaan

Nu alles af is, is het echt een totaalconcept dat staat! De conceptstore heeft een prachtige rustige en natuurlijke uistraling gekregen waardoor de winkel een hele fijne ambiance heeft om lekker rond te struinen en de meest mooie interieuraccessoires, de leukste hebbedingetjes en de toffe kleding te kopen. Zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen!