Interieurontwerp warme moderne  woon- en eetkamer Vught

Voor een prachtige vrijstaande woning in Vught mocht ik een interieurontwerp maken voor de inrichting en indeling van de gehele benedenverdieping. De bewoners wilden graag de woning moderniseren en het interieur een upgrade geven. Het huis is  flink onder handen genomen. Er is vloerverwarming aangelegd, nieuwe vloer gelegd en de wanden allemaal mooi glad  gemaakt.  Zo ontstond er een mooie basis! 

Moderne gezellige sfeer in huis

Mede door het glad laten maken van de wanden en de nieuwe licht eiken vloer heeft de gehele ruimte een frisse uitstraling gekregen. Ik heb gebruik gemaakt van lichte tinten in dezelfde kleurnuance in de gehele ruimte waardoor er een warm en rustig geheel ontstaat. Kleuraccenten heb ik aangebracht in de accessoires en het vloerkleed en ik heb veel planten gebruikt. Ook hebben de oude losse banken plaats gemaakt voor een heerlijke hoekbank en is er een mooie moderne kast op maat gemaakt. De eettafel en stoelen worden op een later moment ook nog vervangen. 

Ruime eetkamer in het hart van de ruimte

De eetkamertafel heeft een plek gekregen midden in het hart van de ruimte. In de oude sitiuatie was deze geplaatst tegen een muur waardoor de ruimte erg klein overkwam. Door de tafel midden in de ruimte te plaatsen kunnen de bewoners heerlijk met kinderen, kleinkinderen en vrienden tafelen en is er voor iedereen voldoende ruimte. 

Wat vindt de klant?

                 Review volgt nog

Situatie voor interieuradvies