Optimaal gebruik van lichtinval

Voor een lief gezin met 2 jongens mocht ik een interieuradvies maken voor een nieuwe indeling en inrichting van hun woon- eetkamer. Ze wonen in een prachtige hoekwoning in Vught met uitzicht op het park. Er komt veel licht binnen aan een kant maar ze hebben ook een donkerdere hoek in de woonkamer. Ze hadden zelf al veel geprobeerd om een fijne indeling in hun huis te maken maar dat lukte maar niet. De grootste wens was een logische indeling te maken van de woonkamer omdat ze hier maar niet uitkwamen. Ook miste ze opbergruimte en eenheid en balans in de inrichting.

Uitvoering:
Aan de hand van een moodboard heb ik een aangegeven welke kant ik op wilde met sfeer en kleur van het interieur. Het zou een rustige basis worden met kleur in de accessoires en aankleding. De kleur die ze al op een van de muren hadden gebruikt hebben we verder doorgevoerd in de woonkamer omdat ze deze kleur nog steeds erg mooi vonden en deze ook aansloot op de sfeer die ik wilde creƫren. Ook hebben we gekeken naar welke meubels en spullen ze graag terug wilde laten komen en welke nieuw aangeschaft mochten worden. Vanuit de plattegrond ben ik een indeling gaan maken waarbij ik vooral heb gelet om optimaal gebruik te maken van het licht dat binnenvalt en het prachtige uitzicht op het park.

Uiteindelijk is het een heel fijn geheel geworden waar nu sprake is van een logische indeling van het interieur en optimaal gebruik is gemaakt van lichtinval en uitzicht naar buiten.

Voor:

Na:

Voor:

Na:

“Een ware metamorfose!”

Wat heb je ons goed geadviseerd Son! We waren radeloos wat de indeling en styling van onze woonkamer betreft. Door jou heeft de woonkamer een ware metamorfose ondergaan en is nu helemaal top. Je hebt geweldige kleuren, accenten en accessoires geadviseerd waar we zelf nooit op gekomen waren. Het klopt nu gewoon. We voelen ons erg thuis in ons eigen huis sinds de verandering. Dank je wel!

– Joris en Nicoline –

Voor:

Na:

Voor:

Na:

Voor:

Na: