Interieuradvies woon- en eetkamer Riel

Voor een stoer en sportief gezin met 2 kids mocht ik een interieuradvies geven voor hun nieuwe huis in Riel. Het gezin is helemaal gek van het strand en de zee en zij gaven aan dit ook graag in hun nieuwe huis terug te willen zien. Daar heb ik dan ook zeker rekening mee gehouden met het maken van dit ontwerp.

Uitvoering:
Eerst ben ik naar hun oude huis geweest en hebben we samen besproken wat de wensen waren voor de inrichting en indeling van het nieuwe huis en welke meubels ze graag terug zouden zien. Ook hebben we besproken welke sfeer ze het meeste aansprak. Vanuit daar heb ik een moodboard gemaakt en een indeling aan de hand van de plattegronden die ik had ontvangen. Daarna heb ik ze ook uitgebreid advies gegeven voor wat betreft de vloer, meubels, kleur, raambekleding en accessoires. Daar zijn zij vervolgens mee aan de slag gegaan. Nadat alles was geverfd en de meubels in het nieuwe huis stonden hebben we samen geshopt voor de nodige aankleding om het geheel af te maken. En zie hier het eindresultaat!

Voor:

Na:

Na:

“We werden meteen enthousiast!”

“Voor de inrichting van ons nieuwe huis wilden wij graag deskundig interieuradvies. De persoonlijke benadering van Sonja sprak ons erg aan. In ons oude huis bespraken we met Sonja welke meubels we wilden behouden in het nieuwe interieur en wat onze wensen zijn qua materiaal, kleur en sfeer.

We werden meteen enthousiast van de prachtige moodboards die je op basis hiervan maakte, precies wat we wilden. Tot in detail hebben we jouw advies opgevolgd. Helemaal top en gezellig was het samen shoppen voor de accessoires en puntjes op de i.

Bedankt Sonja! Dat je nog maar veel klanten blij mag maken met je enthousiasme en adviezen!”

– Edwin en Jill –