Indeling en inrichting  woon- en eetkamer

Voor een echtpaar in Vught mocht ik een interieuradvies maken voor de inrichting en indeling van de woon- en eetkamer. De hoekwoning waar ze wonen is deels verbouwd.  De kleur op de muur hadden ze zelf al uitgekozen maar qua verdere indeling en inrichting kwamen ze er niet uit en hebben ze mijn hulp ingeroepen. 

Warme en knusse woonkamer

Mede door de tegelvloer en leren banken en de eerdere indeling deed de woonkamer wat koel aan. Door het aanbrengen van een mooi groot vloerkleed, planten en het veranderen van de indeling heeft de woonkamer nu een frisse, gezellige en knusse uitstraling gekregen. Ook hebben we zwarte houten jaloezien aangebracht voor een meer behaagelijk gevoel en hebben we de TV opgehangen en een mooi meubel hieronder geplaatst. 

Gezellige en ruimtelijke eetkamer

Aan de achterzijde van de kamer bevind zich het eetgedeelte. Ook hier heb ik gekozen voor een ruimtelijke opstelling met de eetkamertafel midden in de kamer. in de eerdere situatie blokkeerde  de tafel de doorloop maar nu deze midden in de ruimte staat ontstaat er een ruime doorloop en een prachtig uitzicht naar de tuin en is er voldoende ruimte over om met alle kinderen en kleinkinderen lekker te tafelen. 

Situatie voor interieuradvies