Interieuradvies voor moderne tussenwoning

Voor een mooi gezin met 3 pubers in huis mocht ik een advies aan huis geven. Ze wonen in een moderne tussenwoning in Vught en wilden graag mijn advies over de inrichting van de benedenverdieping.

Uitvoering:
In 2,5 uur tijd hebben we eigenlijk de hele benedenverdieping doorgenomen. De grootste wens van dit gezin was meer sfeer en warmte in huis. Ze hadden zelf al best veel geprobeerd te veranderen maar het kwam steeds niets tot het warme geheel dat ze graag wilden. Tijdens het mondeling advies zijn er flink wat notities gemaakt over alles wat ter sprake kwam. Ze hebben alle adviezen ter harte genomen en zijn direct aan de slag gegaan! Zo hebben zij de volledige benedenverdieping zelf onder handen kunnen nemen aan de hand van mijn advies aan huis.

Voor:

Na:

Na:

Voor:

“Stijlvol, praktisch en warm!”

Wat we misten in onze woonkamer was een warme, huiselijke sfeer. We hadden al een nieuwe bank gekocht maar wilden nu ook de rest van de kamer een nieuwe look geven met meer eenheid en sfeer. Via Pinterest hebben we een moodboard gemaakt en gedeeld met Sonja, zo kwam ze dan ook meteen met aansprekende voorbeelden tijdens het adviesgesprek. We konden aangeven welke meubels we wilden houden en wat we daarmee konden doen. In 2,5 uur tijd heeft Sonja een compleet advies gegeven: kleur voor op de muren, nieuwe meubels, oude meubels hergebruiken, planten, kleed. En ook fijn, je kunt het op deze manier qua financiën zo gek maken als je zelf wilt: een stalen boekenkast kun je bij Ikea kopen maar ook bij een designwinkel. En zo gingen we met een To Do lijstje aan de slag en zitten we nu in een compleet andere woonkamer. Stijlvol, praktisch, warm, helemaal naar ons zin! Sonja, dankzij jou hebben we nu de woonkamer die we zo graag wilden maar zelf niet bedacht kregen. Bedankt! We kunnen het iedereen aanraden!!

– Pim en Irene –

Na: