Interieuradvies aanbouw

Vorig jaar heb ik voor een gezin in Vught een compleet interieuradvies gemaakt voor de woon- en eetkamer. Dit hebben ze tot in detail uitgevoerd. Nu hebben ze me wederom gevraagd om ze te helpen met het indelen en inrichten van een prachtige aanbouw aan de zijkant van het huis welke zorgt voor extra woon- en leefruimte.

Lichte leefruimte

Het belangrijkste was dat het een lichte functionele ruimte zou worden die mooi zou aansluiten op het al toffe nieuwe interieur van de woon- en eetkamer. Een ruimte waar ze graag als gezin vertoeven en er kunnen relaxen, eten, lezen, TV-kijken en heerlijk samen kunnen zijn. En dat is het uiteindelijk geworden! Een fijne lichte ruimte waar ze als gezin heel veel tijd samen doorbrengen.

Het eindresultaat

Rust en eenheid

Door het gebruik van kleuren en materialen die ik in het ontwerp voor de woon- eetkamer al had gebruikt door te voeren in de aanbouw sluit de sfeer naadloos op elkaar aan. Dit zorgt voor rust en eenheid in het geheel.

Wat vindt de klant?

“Lieve Sonja, wat waren we blij met jouw hulp voor de inrichting/styling van onze aanbouw. Nog steeds ervaren we dagelijks het wow-effect bij het behang! Heel fijn hoe je meedenkt en creatieve ideeën aanbrengt, maar ons ook zelf de ruimte geeft om invulling te geven aan het geheel. We voelen ons helemaal thuis in ons eigen huis! Veel dank daarvoor!

– Joris en Nicoline –